Welke verzekeraars bieden je de mogelijkheid om te besparen op je opstalverzekeringen?

Met de huidige wereldwijde economische crisis heeft maar liefst 75 procent van de verzekeraars geschat dat de verzekeringspremies in 2009 zullen stijgen en dat de verzekerden daar zeker de last van zullen dragen. Geen zorgen, er zijn enkele interessante manieren om de stijgende tarieven voor woningverzekeringen effectief te bestrijden.

Je kunt in de verzekeringswereld makkelijk geld besparen op de opstalverzekering

Hoewel de crisis wereldwijd is, is de concurrentie in de verzekeringsbranche nog steeds zeer groot en veel aanbieders vechten voor klanten in de markt. Ga online en winkel voor bedrijven die betaalbare tarieven bieden aan nieuwe klanten. Sommigen van hen hebben de gewoonte om de polistarieven te verhogen voor oudere klanten die waarschijnlijk niet naar andere aanbieders zullen verhuizen; als uw provider zich zo gedraagt, is het tijd voor een verandering.

  • Neem enkele voorzorgsmaatregelen, zoals het investeren in hoogwaterbescherming en zandzakken, vooral als uw woning zich in een overstromingsrisicogebied bevindt.
  • U kunt ook inbraak- / rookmelders installeren, deur- en raamsloten repareren, veiligheidsverlichting etc. Deze apparaten trekken veel korting aan bij de verzekeraars. Dit zal uiteindelijk leiden tot grote besparingen per jaar.

Er zijn genoeg zaken te regelen op het internet, begin bijvoorbeeld met verzekering vergelijken

Zelfs met een slechte wereldwijde economische situatie, bent u min of meer zelf gemandateerd om uw huis, de inhoud van uw huis en de menselijke bewoners die bij u in de woning verblijven te beschermen. Sta niet toe dat deze economische neerwaartse spiraal u compromissen laat sluiten over belangrijkere zaken zoals het kopen van een uitgebreide woningdekkingsovereenkomst.

  • Uw snelste en veiligste middel is het gebruik van het internet. Online is het eenvoudig om verbinding te maken met vele betrouwbare aanbieders en ook zeer eenvoudig om goedkeuring te krijgen voor uw gewenste deal.