Volop Koninginnedagacties rond Pasen

Het bezoek van de koninklijke familie aan Veenendaal op 30 april 2012 komt steeds dichterbij. De stad kleurt letterlijk en figuurlijk oranje. Ook het paasweekend in Veenendaal dit jaar krijgt een oranje tintje. Aanstaande zaterdag, 7 april, staan medewerkers van de Koninginnedagorganisatie in het centrum van Veenendaal om oranje ballonnen uit te delen. Op Tweede Paasdag deelt het  promotieteam oranje attributen uit tijdens het evenement ‘Oost in Beweging’ in Veenendaal-oost.

Zaterdag 7 april
Het promotieteam staat aanstaande zaterdag vanaf 11.00 uur in het centrum van Veenendaal. Zij delen hier vrolijke oranje ballonnen uit met het Koninginnedag 2012 logo. Het promotieteam staat zaterdag bij de ingang van de Passage in het midden van de Hoofdstraat.

Oost in Beweging
Op Tweede Paasdag zijn medewerkers van de Koninginnedagorganisatie aanwezig In Veenendaal-oost om oranje attributen uit te delen. In Veenendaal-oost vindt van 13.00 uur tot 16.00 uur het wijkevenement ‘Oost in Beweging’ plaats. Dit evenement staat in het teken van sport, spel en gezelligheid. Ook bij woonwinkel Eijerkamp aan de Einsteinstraat 1 in Veenendaal liggen Koninginnedagposters, kaarten en ballonnen voor u klaar.

Zaterdagen in april
Wilt u op de hoogte blijven van alle Koninginnedagontwikkelingen en weten waar en wanneer u het promotieteam kunt vinden? Houd dan onze deze website in de gaten en volg ons op facebook via Koninginnedag Veenendaal 2012 en op twitter via kd12veenendaal.

TWITTER

> Proclaimer