Logeer 30 april in Veenendaal

Door de komst van de koninklijke familie op 30 april 2012 komen tienduizenden mensen naar Veenendaal om Koninginnedag mee te vieren. Iedereen die Koninginnedag in Veenendaal wil meemaken kan nu ook in Veenendaal blijven slapen. Bezoekers die een slaapplaats zoeken kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op www.logereninveenendaal.nl.

Logeeradressen
Via deze site kunnen ook inwoners van Veenendaal zich aanmelden om hun bank of logeerbed beschikbaar te stellen voor gasten van buiten. Uit de deelnemende inwoners van Veenendaal worden 20 winnaars geloot die op 30 april een bijzondere VIP behandeling krijgen, inclusief limousineservice en ereplaatsen met uitzicht op de wandelroute van de koninklijke familie.

Couchsurfing
Het aantal beschikbare hotelbedden is op 30 april beperkt door de hoeveelheid bezoekers. De website www.logereninveenendaal.nl is daarom een speciale Koninginnedag variant van ‘couchsurfing’. Daarmee wordt bedoeld, dat mensen gratis kunnen logeren bij mensen die ze niet kennen. Couch betekent sofa, maar dat wil niet zeggen dat men altijd op een sofa terecht komt. Soms heeft men een eigen kamer, soms alleen een plek op de grond voor een matje, of een plek in de tuin voor een tentje.

Bezoekers
Gasten die de nacht van 29 op 30 april onderdak zoeken, zijn van harte welkom bij inwoners van Veenendaal. Zo maken ze ook nog eens kennis met authentieke Veenendalers die trots zijn op hun woonplaats. Het enige dat ze hoeven doen, is zich aanmelden via de speciaal hiervoor gelanceerde website. De stichting Promotie Veenendaal zorgt vervolgens voor het koppelen van vraag en aanbod van gratis slaapplaatsen in Veenendaal. Zo maken bezoekers kans op een logeerplek bij Hoda Hamdaoui, maar ook bij het gezin van ondernemer Ferry Gerritsen en de voorzitter van Promotie Veenendaal.

TWITTER

> Proclaimer