Koninginnedag Promotieteam laat publiek voorproeven

Op zaterdag 14 april staat het Koninginnedag Promotieteam Veenendaal op het plein voor de Scheepjeshof om gratis Maxima ijs en andere oranjespecialiteiten uit te delen. Iedereen kan bij de stand van het promotieteam de smaak van Koninginnedag te pakken krijgen.

Voorproefje
Verschillende ondernemers uit Veenendaal zijn ingesprongen op de oranjekoorts die begint te heersen in de aanloop naar Koninginnedag. Van een bloementaart voor de koningin en Oranjekaatje tot koekjes en ijs met de exotische naam ‘Un beso de Máxima’. Aanstaande zaterdagmiddag kan het winkelend publiek daar ook van proeven, want het Koninginnedag Promotieteam deelt dan verschillende specialiteiten uit Veenendaal uit.

Verblijf
Onlangs is de website www.logereninveenendaal.nl gelanceerd. Via deze website kunnen bezoekers zich aanmelden om de nacht voorafgaand aan 30 april te overnachten bij inwoners van Veenendaal. Inwoners kunnen zich via deze site aanmelden als logeeradres, maar op 14 april kunnen ze zich ook direct inschrijven bij de oranje stand voor de Scheepjeshof.

Ondernemers
De uitdeelactie van het Koninginnedag Promotieteam op 14 april wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemers die hun oranje producten ter beschikking stellen: ijssalon Tamminga, De Eekhoeve, Bakkerij Veldt, Roelofsen Bloemen en Autostad Veenendaal.

Dames van het Koninginnedag Promotieteam Veenendaal proeven alvast de ‘kus van Máxima’ ijsjes.
Foto: Martijn van der Linden Fotografie

 

 

TWITTER

> Proclaimer