Inloopbijeenkomsten op woensdag 11 april

Deze week zijn alle bewoners en ondernemers in de binnenstad per brief persoonlijk geïnformeerd over wat Koninginnedag voor hen betekent. Zij, maar ook alle andere inwoners of ondernemers in Veenendaal die nog vragen hebben, zijn van harte welkom om op woensdag 11 april één van de inloopbijeenkomsten in het gemeentehuis te bezoeken.

Tijdens de inloopbijeenkomsten zijn meerdere informatiepunten ingericht. Van tevoren aanmelden is niet nodig. U bent welkom tussen 15.00 en 17.00 uur of tussen 19.00 en 21.00 uur. Het maakt niet uit hoe laat u komt, als het maar tussen de genoemde tijden is.

Bereikbaarheid binnenstad
Vanaf zaterdag 28 april gelden in de stad verschillende (verkeers)maatregelen. Net als bij andere grote evenementen zorgen deze maatregelen ervoor dat de stad goed bereikbaar is voor de bezoekers en dat Koninginnedag veilig kan verlopen. Speciaal voor Koninginnedag zijn deze maatregelen binnen zogenaamde veiligheidsringen georganiseerd. Op deze website is onder ‘Programma/Koninginnedag aangegeven welke maatregelen daarbinnen gelden. U vindt daar kaarten waarop u kunt zien waar de veiligheidsringen in Veenendaal liggen en de Koninginnedagverordening. Als u hier vragen over heeft, beantwoorden wij die vragen graag tijdens de inloopbijeenkomsten.

Mocht u verhinderd zijn op 11 april, maar heeft u toch een vraag, dan kunt u ons bereiken per telefoon: (0318) 538 538 of per e-mail: koninginnedag2012@Veenendaal.nl. Of kijk op deze website voor veel gestelde vragen én antwoorden.

TWITTER

> Proclaimer