Eindsprint Koninginnedag Promotieteam

De laatste dagen voor het bezoek van de Koninklijke familie aan Veenendaal trekt het Koninginnedag Promotieteam een eindsprint om iedereen van oranje sjerpen, gadgets en informatie te voorzien. Donderdagavond is het promotieteam bij de theatervoorstelling Buigen voor Oranje, vrijdag bij het ‘Late Night Shopping event’ en zaterdag deelt het promotieteam in het centrum van Veenendaal programmafolders en sjerpen uit.

Informatie
Via deze website en via e-mail komen allerlei vragen van inwoners en belangstellenden binnen, maar het promotieteam is ook al enkele weken actief de stad in om tekst en uitleg te geven over het Koninginnedagprogramma. De komende dagen trekt het promotieteam een eindsprint om ervoor te zorgen dat iedereen voorzien is van de juiste informatie, oranje Veenendaal sjerpen en campagnemateriaal om  30 april samen een mooi volksfeest te kunnen vieren.

Download uw oranjefoto
Afgelopen zaterdag was er in het centrum veel belangstelling voor de actie van het promotieteam: maak uw eigen oranjefoto. Veel winkelend publiek ging gehuld in oranje sjerpen, boa’s en andere oranje-versieringen op de foto. Iedereen kreeg gratis een ansichtkaart van zijn eigen foto mee. De foto’s zijn ook te downloaden via deze site.

26 april: sjerpen voor theaterbezoekers
Donderdag 26 april vindt de voorstelling 'Buigen voor Oranje' plaats in theater De Lampegiet. Voorafgaand aan de voorstelling staat het promotieteam klaar met sjerpen en programmafolders en geeft antwoorden op veelgestelde vragen.

27 april: royaal winkelen in de binnenstad
Vrijdag 27 april zal het promotieteam bij het ‘Late Night Shopping event’ in de binnenstad van Veenendaal aanwezig zijn met het laatste nieuws over Koninginnedag en deelt ze campagnemateriaal uit.

28 april: laatste campagnedag
Zaterdag 28 april deelt het promotieteam sjerpen, programmafolders en ansichtkaarten uit in het centrum.

 

TWITTER

> Proclaimer