De Hofleveranciers van Veenendaal

In de serie ‘De Hofleveranciers van Veenendaal’ worden de bedrijven uit Veenendaal met een Koninklijke onderscheiding beschreven. Veenendaal kent één bedrijf met het predicaat Koninklijk en vier bedrijven met het predicaat Hofleveranciers. Elke week wordt er één van deze hoffelijke bedrijven voorgesteld.

Gebr. van Veldhuizen Transport b.v. is al sinds 1902 actief in het transport. Door meer dan 100 jaar inachtneming van geldende wet- en regelgeving en betrouwbaarheid zijn de Gebr. Van Veldhuizen in 2002 door koninklijk besluit benoemd tot ‘‘Hofleverancier’’. Een koninklijke onderscheiding die alleen wordt uitgereikt aan bedrijven die minstens 100 jaar oud zijn en een zeer goede reputatie in de regio hebben.

Vierde generatie Van Veldhuizen
Nu meer dan 100 jaar later zit de vierde generatie Van Veldhuizen in het familiebedrijf. Gebr. Van Veldhuizen Transport is uitgegroeid naar een moderne onderneming en werkt vanuit een kleine organisatie, zodat de lijnen voor de klant kort zijn. Door deze korte lijnen is het voor een klant prettig zaken doen, immers de klant heeft direct contact met zijn/haar planner.

Directeur Berth van Veldhuizen “Hofleverancier zijn staat voor erkenning en waardering voor ons familiebedrijf. Het is heel bijzonder om een 110-jarig familiebedrijf te mogen leiden.”

Koninklijk concert
De gebroeders Van Veldhuizen hebben de koningin al eens eerder gezien. Ze waren uitgenodigd voor het concert dat werd gehouden ter ere van de 65e verjaardag van koningin Beatrix. De hele koninklijke familie was hierbij aanwezig. Berth van Veldhuizen: “Het was voor ons een grote eer dat de koningin ons als Hofleverancier voor dit bijzondere concert heeft uitgenodigd.”

 

TWITTER

> Proclaimer