Parkeren

Autotransferia
Koningin Beatrix en leden van de koninklijke familie vieren op maandag 30 april 2012 Koninginnedag met ons in Veenendaal. Iedereen van buiten Veenendaal die dit grote volksfeest wil meevieren en van plan is met de auto te komen, kan op Koninginnedag parkeren in één van de transferia. U kunt niet met de auto in ring drie en vier komen. De autotransferia liggen aan de rand van ring vier en bij deze transferia wordt u tussen 9.00 en 18.00 uur gratis met pendelbussen naar het centrum gebracht. Het gaat om een halte aan de Prins Clauslaan (naast de ‘vlinder’rotonde). De andere halt komt aan de Zandstraat.(80 meter ten westen van de rotonde, zuidzijde). Als u op 30 april Veenendaal inrijdt wordt u naar één van de transferia verwezen. U kunt de kaart hieronder downloaden om te kijken welke transferia er zijn en waar deze liggen.

Parkeren gehandicaptenvoertuigen
In Veenendaal-oost kunnen gehandicaptenvoertuigen worden geparkeerd aan de Van Essenlaan. Er is gehandicaptenvervoer vanaf dit punt met busjes naar het centrum

Fietsstallingen
Inwoners van Veenendaal en mensen uit de omgeving die van plan zijn de met de fiets naar Veenendaal te komen kunnen hun fiets parkeren in één van de negen gratis fietsstallingen. Deze liggen op diverse locaties tegen ring 3 aan, dicht bij de koninklijke route. U kunt niet met de fiets in ring 3 komen. U loopt vanaf de fietsstalling het centrum in. Download de kaart hieronder om te kijken waar de fietsstallingen liggen.

Download hier de kaart met de Transferia en fietsstallingen

 

 

 

.

TWITTER

> Proclaimer