Start vandaag met het traden van Bitcoin, er zijn een aantal zaken die je echt moet onderzoek voordat je begint, maar waar let je op?

Wil jij gaan beginnen met het handelen in bitcoin? Hier zijn enkele praktische tips die u meteen kunt implementeren wanneer u wilt beginnen:

Vergoedingen, vergoedingen, vergoedingen: meerdere transacties doen betekent meer kosten betalen. Het is altijd raadzaam en goedkoper om als market maker een nieuwe bestelling in het orderboek te plaatsen en niet uit het orderboek (afnemer) te kopen.

  • Geen druk: begin niet met handelen tenzij u de optimale voorwaarden hebt om de juiste beslissingen te nemen en altijd weet wanneer en hoe u uit de handel kunt komen (een handelsplan hebben). Druk doet altijd pijn aan je handelsspel. Nooit haasten! Wacht op de volgende gelegenheid; je komt er wel.
  • Doelen instellen en verkooporders plaatsen: stel uw doelen altijd in door verkooporders te plaatsen. Je weet niet wanneer een walvis je munt oppompt om de voorraad in het orderboek op te ruimen (en een lagere vergoeding te betalen aan de “maker” -kant, weet je nog?).
  • Een succesvolle strategie omvat het plaatsen van lage kooporders. De bovenstaande grafiek is afkomstig van de Poloniex-beurs in december 2016: er vond een flitsende crash plaats en de prijs van Augur daalde met 75%. Na korte tijd herstelde de markt zich volledig. Iedereen die lage kooporders had ingesteld, kon zijn of haar investering gemakkelijk verdubbelen of verdrievoudigen. Het plaatsen van lage kooporders vereist speciale zorg; word niet wakker wanneer u ver van de markt bent om te ontdekken dat uw kooporder is uitgevoerd en nu de prijs nog lager is.
  • Koop het gerucht, verkoop het nieuws. Wanneer grote nieuwszenders nieuws publiceren, is dit meestal het juiste moment om afscheid te nemen van de betreffende munt.

Soms maak je flink winst op cryptocurrency in de markt

Je hebt een winstgevende handel gemaakt, maar zoals altijd, op het moment dat je verkocht, loopt de munt weer op. Maak eerst kennis met de wet van Murphy. Ten tweede, lees verder wat hier eerder is geschreven en ga nooit in een positie onder druk of achtervolg de FOMO. Zolang er winst is, gaat het goed. Ga door naar uw volgende transactie en verlies deze niet.

  • Laat je ego opzij. Het doel hier is niet om gelijk te hebben met uw transacties, maar om winst te maken. Verspil geen middelen (tijd en geld) om te proberen te bewijzen dat u deze of die positie had moeten betreden. Vergeet niet dat geen enkele handelaar soms niet verliest. De vergelijking is eenvoudig – het aantal winnende transacties moet hoger zijn dan het verliezen van transacties.
  • Berenmarkten zijn soms de beste tijden om winst te maken: als u er nog nooit van heeft gehoord, leer dan hoe u Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt shorten.

Wil je weten wat de bitcoin lending rentes momenteel zijn? Bezoek www.bitcoinexchangenederland.nl om informatie te krijgen en om te beginnen met het kopen van Bitcoins.