Loting bloemen meisjes/jongens

Woensdag heeft burgemeester Joost van Oostrum via een loting 9 kinderen, 6 meisjes en 3 jongens, dolgelukkig gemaakt. Zij gaan allemaal de Koningin en prinsessen van héél dichtbij zien.

Sanne (8) van basisschool de Springplank mag een boeket overhandigen aan koningin Beatrix. Nadat ze het nieuws had gehoord, is zij direct naar het gemeentehuis gekomen om van de burgemeester felicitaties en een klein Koninginnedag pakketje in ontvangst te nemen. Sanne stond dapper de aanwezige pers te woord en ging zelfs een telefonisch interview met een groot dagblad niet uit de weg. Ze vindt het naar eigen zeggen “heel cool” om de Koningin te ontmoeten.

De andere gelukkigen mogen een boeket aan de overige prinsessen overhandigen.

Lianne (9) Willem Teellinckschool, Emma (12) Cuneraschool, Michiel (11) Ericaschool, Charlotte (8) Montessorischool, Zoë (8) De Woudmees, Luca (10) Het Visnet, Karsten (9) De Bantuin, Rick (10) Eber- Haëzer school.

Ook werd er geloot wie de boeketten mag maken. De Bloemenkamer mag het boeket voor de koningin verzorgen en Bloembinderij Buitenomme  een boeket voor prinses Máxima. Uiteraard zorgen zij gezamenlijk voor boeketten voor alle prinsessen.

TWITTER

> Proclaimer